Slik fungerer det

Kostnaden for forsendelsen er inkludert i prisen på kortet. Vi samarbeider med Schenker og Postnord. Man kan som mottaker av gavekortet alltid spore sin gave og se aktuell status på sin bestilling. Alle pakker som inneholder matprodukter vil leveres med Postnord. Samme dag som varen forlater vårt lager, vil mottakeren få en sms om når pakken kan forventes levert. Mottakeren velger selv sin gave. Det viser seg at gavekort slett ikke oppleves som mindre personlig enn ”vanlige” gaver lenger og man får akkurat den gaven man ønsker. Bedriften har også muligheten til å gjøre gavekortet personlig med egen logo og hilsen.

1. Gå inn på

Mottakeren av gavekortet går inn på www.mittgavevalgshop.no Der logger mottakeren inn med gavekortnummer og passordet oppgitt på kortet. Mottakeren få da tilgang til å se og velge fra alle de gavene som presenteres på den aktuelle gavekorttypen. Alt som vises finnes på lager.

2. Velg gave

Mottakeren velger gave blant de valg som presenteres, og fyller inn informasjonen som kreves for at vi skal kunne levere smidig og korrekt. Mottakeren får deretter en bekreftelse på mail til sin oppgitte e-mailadresse.

3. Levering

Vi pakker gaven som er valgt, og leverer den til ønsket utleveringssted eller direkte til mottakerens hjemmeadresse innen maks 14 dager. Den gjennomsnittlige leveringstiden var i fjor på 3-4 dager. I høysesong kan leveringstiden være noe lengre.

© 2020 Mitt Gavevalg. All Rights Reserved.