Strømmes Gavekort i samarbeid med Vinga of Sweden

Strømmes gavekort er en populær julegave å gi bort til ansatte og kunder. Vi har et stort og bredt mangfold i vårt sortiment, fra flere ulike varemerker. Dette gjør at mottakeren av gavekortet alltid finner en gave de setter pris på og ønsker å benytte seg av. Vi kan også spesialdesigne gavekortet og bestillingssiden, fra antall over 50 stk. Dette gjør gaven mer personlig og budskapet tydeligere. Vi jobber med et levende sortiment, dvs at det hele tiden forandres, men kun viser produkter som er tilgjengelig på lager. På denne måten kan vi alltid garantere at mottakeren får den gaven som velges. Les mer om våre ulike gavekort nedenfor.

Gavekort Nobel

Gavekort Nobel er et av våre mest verdsatte kort med et bredt spekter av kvalitetsprodukter i en rekke kategorier. I tillegg til dette er det mulighet for å skape et personlig preg ved å lage skreddersydde kort sammen med personlig hilsen på nettstedet ditt.

Les mer
160 NOK/st (Shipping: 99 NOK/st)

Gavekort Classic

Gavekort Classic er et av våre mest verdsatte kort med et bredt spekter av kvalitetsprodukter i en rekke kategorier. Vi har en rekke kjente merkevarer som Rosendahl, Snow, Wilson, Vinga of Sweden og mange flere. I tillegg til dette er det mulighet for å skape et personlig preg ved å lage skreddersydde kort sammen med personlig hilsen på nettstedet ditt. Du finner mer informasjon om gavekortet og tilleggstjenester nedenfor.

Les mer
240 NOK/st (Shipping: 99 NOK/st)

Gavekort Royal

Gavekort Regal er vårt bestselgende gavekort med et bredere utvalg av kvalitetsprodukter med en rekke kjente merkevarer som Rosendahl, Snow, Wilson, Allers Media, Vinga of Sweden og mange flere. Utvalget består av minst 100 forskjellige produkter i kategorier som hjemmeinnredning, fritid, media, underholdning, etc. I tillegg kan du organisere ditt eget design samt nettside, lese mer om Regal Gavekort og dets tilleggstjenester nedenfor.

Les mer
360 NOK/st (Shipping: 99 NOK/st)

Gavekort Extravagans

Gavekort Extravagans er kortet for de som vil ha litt mer, med et bredt spekter av kvalitetsprodukter og en rekke kjente merkevarer som Rosendahl, Snow, Wilson, Allers Media, Vinga of Sweden og mange flere. Utvalget består av forskjellige produkter i kategorier som interiør, fritid, media, underholdning, etc. I tillegg kan du tilpasse ditt eget design samt nettside, lese mer om Extravagans gavekort og dets tilleggstjenester nedenfor.

Les mer
500 NOK/st (Shipping: 99 NOK/st)

Gavekort Imperial

Vårt mest overdådige gavekort. Et ekstremt eksklusivt valg, mottakeren er garantert fornøyd! Du finner et nøye valgt utvalg i en rekke forskjellige kategorier og selvfølgelig fra kjente merkevarer.

Les mer
800 NOK/st (Shipping: 99 NOK/st)

© 2020 Mitt Gavevalg. All Rights Reserved.